Winkelwagen

0

Total: € 0,00

Retourneren
- Het kan voorkomen dat het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het artikel, mits ongebruikt en onbeschadigd, binnen 7 dagen aan ons retourneren.
Na ontvangst van de retourzending ontvangt u per e-mail bericht dat uw verzending is ontvangen. Vervolgens zullen wij het bedrag aan u overmaken. Artikelen uit de opruiming kunnen retour gezonden worden, maar niet worden geruild.

- Voor geretourneerde artikelen betalen wij u het aankoopbedrag terug zonder de verzendkosten. Overige kosten zoals uurloon of reiskosten worden niet vergoed. Na ontvangst van de retourzending, wordt het bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt. Artikelen kunnen niet retour gezonden worden indien ze gedragen of gebruikt zijn, de koper zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen en/of de originele verpakking beschadigd is of ontbreekt.

- Zorgt u ervoor dat de artikelen goed verpakt worden verzonden en dat u de zending, indien nodig, verzekerd aan ons retourneert. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons gericht zijn.

- Indien een koper wenst te retourneren maar dit niet binnen 7 dagen doet, is de koper betalingsplichtig.

- De kosten van het retour zenden van goederen worden niet vergoed, tenzij het een fout van ons betreft. Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

- Indien er sprake is van een korting- of cadeaucode, dan wordt dit bedrag niet gestorneerd tenzij er sprake is van een gekochte cadeaubon. Kortingen verkregen bij acties zijn niet inwisselbaar voor contanten.